Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
12 feb. Stukken algemene ledenvergadering
12 feb. Opzoomer-dag op zaterdag 18 maart
12 feb. De lief en leed commissie in actie
8 feb. Spaar voor de club bij Jumbo Sportlaan
8 feb. Nieuws van de jeugdcommissie
10 jan. Mededeling van het bestuur over de tennisschool
4 jan. Wat krijg je voor je jeugd lidmaatschap?
4 jan. Wanted: penningmeester
30 okt. Kampioenen - najaarscompetitie
13 okt. Senior clubkampioenschappen
13 okt. Het onmisbare werk van de sponsorcommissie
14 aug. Goede prestaties Be Quickers
25 mei Pinnen bij Be Quick
3 mei Nieuwbouw rond ons tennispark
1 apr. Lid worden van Be Quick.
1 apr. Sponsoren tennisvereniging Be Quick
26 feb. Wachtwoord vergeten
18 feb. Tennislessen Be Quick
18 jan. Jan van Hilten
29 maa. Wijziging e-mailadres ledenadministratie
1 maa. Update Vrienden van Be Quick
19 feb. Wachtwoord kwijt?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
20150415-Be Quick-005.jpg
20150415-Be Quick-004.jpg
20150415-Be Quick-003.jpg
Meest recente foto's
Stukken algemene ledenvergadering
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  73x gelezen

Beste leden,

Onderstaand de agenda en het verslag van 2016. Indien je de stukken van de verschillende commissies wenst te zien dien je in te loggen op de website (links boven).

 


Download bestanden
Agenda ALV 2017 2.2 MB (86x opgehaald)
Verslag ALV 2016 2.2 MB (49x opgehaald)
zondag 12 februari 2017, 01:05 uur
Opzoomer-dag op zaterdag 18 maart
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  63x gelezen

De Opzoomer-dag wordt gehouden op zaterdag 18 maart 2017. Dan wordt het hele clubhuis van binnen en buiten schoongemaakt. Voor zowel dames als heren is er genoeg te doen: ramen zemen, houtwerk afnemen en vloeren dweilen.

Doe je mee? Kom dan om 9.00 uur naar het tennispark, waar de koffie en thee klaarstaan. Om 9.30 uur begint het werk, tot circa 13.00 uur. Neem wel zelf een emmertje, spons, zeem of doek mee. Ook is het handig als er een paar uitschuifladders beschikbaar zijn voor het schoonmaakwerk aan de buitenkant van het clubhuis. Hartelijk welkom!

zondag 12 februari 2017, 00:32 uur
De lief en leed commissie in actie
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  109x gelezen
Een van de vrijwilligers van Be Quick is Emmy Kool. Ze heeft een belangrijke taak binnen onze club: met leden meeleven in lief en leed.  

Ongeveer twee jaar geleden nam Emmy Kool het werk van de lief en leed-commissie over van Ria Jansen. ‘Het houdt in dat ik naar leden bel als ik hoor dat ze ziek zijn, dat er iets ernstigs met hun naasten is gebeurd, of dat er in hun gezin een baby is geboren’, vertelt Emmy. ‘Ik vraag dan of ik een kopje koffie of thee mag komen drinken, en, afhankelijk van wat er gebeurd is, neem ik een bloemetje of cadeautje mee namens de club, of stuur ik een kaartje.’

Ze merkt dat het meeleven op prijs wordt gesteld: ‘Mensen vinden het meestal heel attent. Daarom is het hartstikke leuk om te doen. Het is ook niet veel werk, vind ik. Bovendien ken ik veel mensen – ik ben al bijna veertig jaar lid – dus het is voor mij geen opgave om belangstellend te zijn.’

Oproep
Belangrijk is wel dat Emmy het hoort als er iets aan de hand is met een clublid. Daarom roept ze iedereen op om het aan haar door te geven als ze weten dat een mede-clublid door een ongeluk of ziekte een tijdje is uitgeschakeld. ‘Het moet wel meer zijn dan een griepje of een nachtje in het ziekenhuis natuurlijk, maar verder is er geen hard criterium.’ Emmy is te bereiken via de mail: emmy.kool@kpnplanet.nl
zondag 12 februari 2017, 00:21 uur
Spaar voor de club bij Jumbo Sportlaan
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  57x gelezen

Als je bij Jumbo Sportlaan boodschappen doet, krijg je sinds 8 februari tot en met 17 maart voor elke 10 euro een sportpunt met een code die je kunt toewijzen aan Be Quick. Hoe meer sportpunten we verzamelen, des te hoger het bedrag dat we ontvangen. 

Tijdens de actieperiode ontvang je bij Jumbo Sportlaan voor iedere € 10,- een sportpunt met een unieke code. Op de website https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/ kun je eenvoudig je punten toewijzen aan een van de sportclubs die meedoen. We hopen natuurlijk dat je onze tennisclub kiest! Zoek daarvoor naar TC Be Quick (Gouda).

Als spaardoelen hebben we opgegeven: een wipwap en twee zitbankjes. Aan het einde van de actieperiode wordt per regio het beschikbare budget (5.000 euro voor Gouda) verdeeld over de deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten.

Natuurlijk laten we weten wat de score is geworden.

woensdag 8 februari 2017, 22:45 uur


Nieuws van de jeugdcommissie
 Rianne Peelen-Bouwman  JEUGD Activiteiten  87x gelezen

Buiten is het nog volop winter, maar de Jeugdcommissie loopt zich al warm voor het nieuwe zomerseizoen. We wensen diegenen woensdag 15 februari naar de ABN AMRO WTT Kids Day gaan veel plezier! Wintertennis op zondagochtend gaat nog door tot eind maart. Fijn dat er ouders zijn die ons helpen bij de begeleiding, dat scheelt echt! Over een paar weken verschijnt de Be Quick-jeugdkalender met alle tennisdata voor het zomerseizoen. Handig om bij de hand te houden.

Worldtour en jeugdcompetitie 2017
Voor de jeugd begint het zomerseizoen dit jaar vroeger dan anders. Op zondag 19 maart is de eerste World Tour van 2017 al gepland en de competitie voor groen en geel start op zondag 9 april. Heb je de teamindeling op de website van Be Quick al bekeken? Zodra er meer bekend is over je speelrooster, hoor je weer van ons. Voor de World Tour Oranje betekent 2017 ook een nieuwe manier van tellen. Goed om die al te oefenen. Trainer Michael Jongste (Return Tennis) doet dat al in de winterlessen, maar als je deze winter geen les hebt, is het best handig om zelf al een keer te oefenen met tellen. De KNLTB-site zegt hierover het volgende: Oranje speelt partijen om 5 games met Beslissend Punt Systeem (BPS) bij 40-40. Zo houd je altijd een winnaar en wordt in een dubbel door iedereen minimaal één keer geserveerd. Serveren mag bovenhands en onderhands (als de bal maar niet eerst stuit), met een tweede servicebeurt als de eerste poging fout gaat.

Veel speelplezier!
Suzanne Oonk
lid van de Jeugdcommissie

woensdag 8 februari 2017, 22:39 uur
Mededeling van het bestuur over de tennisschool
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  410x gelezen

Het bestuur van Be Quick heeft besloten om vanaf april 2017 voor een periode van een jaar toch door te gaan met tennisschool Return Tennis. Eerder werd via Ins & Outs gecommuniceerd dat aan de samenwerking met Return Tennis een einde kwam, maar het bestuur is hierop teruggekomen na adviezen van de jeugdcommissie en de technische commissie.  


dinsdag 10 januari 2017, 23:28 uur
Wat krijg je voor je jeugd lidmaatschap?
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  118x gelezen
Be Quick kent een actieve jeugdcommissie die ervoor zorgt dat er bij Be Quick veel te beleven valt voor jeugdleden. De meeste van deze activiteiten zijn inbegrepen bij de kosten van je lidmaatschap, voor andere geldt een eigen bijdrage. IN de bijlage onder dit artikel vind je exact wat je allemaal kunt verwachten voor je jeugdlidmaatschap bij Be Quick.

Download bestanden
Inhoud jeugd lidmaatschap 546 KB (122x opgehaald)
woensdag 4 januari 2017, 21:50 uur
Wanted: penningmeester
 Rianne Peelen-Bouwman  Algemeen  131x gelezen
Michel Giesselbach, onze penningmeester, wil graag het stokje doorgeven aan een opvolger. Na vier jaar grandioze inzet zwaait hij af op de ledenvergadering, die zal plaatsvinden op 22 februari (zie de aankondiging hieronder). Wie geeft zich op als kandidaat voor deze bestuursfunctie?

Wie van de BeQuick’ers vindt het een uitdaging om mede leiding te geven aan onze tennisvereniging en heeft daarnaast affiniteit met financiën en ervaring met het voeren van een boekhouding en het opstellen van een begroting en jaarrekening? Wat er verder gevraagd wordt en wat er tegenover staat, kun je lezen in de profielschets die het bestuur heeft opgesteld. Meer informatie kan worden opgevraagd bij het bestuur - middels bestuur@bequick.nl
woensdag 4 januari 2017, 21:43 uur
Kampioenen - najaarscompetitie
 Rianne Peelen-Bouwman  Competitie  270x gelezen
Bijna alle wedstrijden in de najaarscompetitie zijn gespeeld. Toch kunnen wij een aantal kampioenen feliciteren.
 
Op vrijdag - dames 1
Op zaterdag - gemengd 1
Op zondag - jeugd gemengd 2 t/m 17 jaar, jongens 1 en jongens 2 t/m 14 jaar.
 
Allemaal gefeliciteerd! 
 
 

zondag 30 oktober 2016, 09:34 uur
Senior clubkampioenschappen
 Rianne Peelen-Bouwman  Activiteiten/ Toernooien  868x gelezen

De onderlinge strijd is gestreden en de winnaars zijn bekend. Maar belangrijker: er zijn vele mooie wedstrijden gespeeld, eind augustus. Marije en Wim–Jaap, Bram/Rob, Aimee/Caro en Wim Jaap/Krista vinden binnenkort hun namen terug op het bord als winnaars van de clubkampioenschappen editie 2016.

De ‘jeugd’ klopt echter steeds nadrukkelijker op de deur! Zo maakte Kaiya het Marije erg moeilijk. Uiteindelijk won Marije met 7-6 in de derde set. Ook de mix werd in een tiebreak van de derde set beslist. Krista en Wim Jaap trokken aan het langste eind in de wedstrijd tegen Marije en Bram. De clubkampioenschappen worden georganiseerd voor alle leden, beginner of gevorderd. Er vonden ook andere krachtmetingen plaats. Benieuwd naar alle uitslagen?

Uitslagen junioren klik hier
Uitslagen senioren klik hier.


donderdag 13 oktober 2016, 22:25 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten/ Toernooien
 Algemeen
 Bardienst
 Competitie
 Ereleden/ Leden van Verdienste
 JEUGD Activiteiten
 JEUGD Tenniskids & World Tour
 Leden van Verdienste
 Lidmaatschap
 Sponsoren
 Tennishal
 Training / Tennisles
 Vrienden van BQ
 Website
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Maandag Gemengd
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Maandag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens